Overvejer I at lade jeres ledelsessystem certificere efter:

  • ISO9001
  • ISO14001
  • ISO45001
  • ISO13485
  • ISO22000
  • ISO27001
  • ISO50001

– er vi klar til at give jer et fordelagtigt tilbud, som ingen kan matche. Denne opgave varetages af www.isocert.dk, der på vegne af

European Certification Ltd.

står for certificeringer i Scandinavian.

– det kan gøres på under 60 timer..

Tilgang
ISOcert nøjes ikke med at sætte flueben i en tjekliste – men går videre og udfordrer virksomheden, så en certificering er en øjenåbner og giver virksomheden værdi. Værdi hos ISOcert er klart defineret og ikke tomme ord. Værdi betyder ikke mindst “det, virksomheden sætter PRIS på”. Værdi betyder bundlinjen.

Vi kan og må ikke rådgive. Men ISOcerts tilgang og metodik er med til at inspirere.

Vi sætter en store ære i, at virksomheden glæder sig til, at vi kommer igen!

Auditorer
Vore auditorer er alle uddannet hos ISO-Academy. De er nøje udvalgt blandt hundreder af vordende auditor-kandidater og besidder en særlig evne til netop at fokusere på det værdiskabende. De fleste arbejder med området til daglig i deres virksomhed som QEHS-chefer og bidrager derved til både at give og modtage.

Vore kunder og auditorer taler samme “sprog”, og de kender udfordringerne. En audit vil derfor ofte opleves som en dialog – uden at vi går på kompromis med opgavens formål.
glade-medarbejdere

Mere om vores tilgang
En kunde betragtes ikke som “en af mange”. Vi vil gerne være “tæt” på kunderne, og vi mener også, at det vil kunderne også forvente af os.

I løbet af audit-cyklussen er der flere tiltag, som ikke praktiseres hos andre certificeringsorganer.

Det kan du få mere at vide om ved at ringe til os på 22 90 12 12.

Vejen frem
Kontakt os og få tilsendt vores informationsmappe. Her kan du læse om hele forløbet fra aftaleindgåelse til den endelige certificering.

Når I så har fået et overblik over forløbet, anmoder vi om et personligt møde. Dette møde er meget vigtigt for begge parter. Her skal vi have fastslået systemets omfang (scope), NACE/EA-koder, antal ansatte og afklaring af eventuelle spørgsmål.

Med andre ord: Vi sender ikke bare et tilbud med en pris.

På dette møde vil vi også fortælle, hvordan vi forholder os til f.eks. intern audit, ledelsens evaluering/selvevaluering og et tilbud om et tættere samarbejde mellem jeres interne auditorer og os.

Forhold, som kommer til at betyde mere for jer end blot en klassisk, traditionel certificering.

Vi har udviklet en gør det selv-metodik, hvor du for under 20.000 kr. selv kan opbygge et certificerbart system. Der er ikke tale om et færdiglavet system, som man skal holde sig fra – men en løsning, der passer lige præcist til jeres system. Brugervenligt – effektivt – og bliv klar til en certificering.

I KAN SKAM GODT SELV!

RING NU!
Enten til 70 26 18 00 eller til 22 90 12 12.

e-mail
Skriv til info@isocert.dk